Француска

Крстарење рекама и каналима
Будите капетан свог брода !

Крстарење рекама Француске 2021

Крстарење Француским рекама је скоро пола века синоним за најквалитетнији одмор који можете да проведете са породицом и пријатељима. Из многобројних полазних база (лука) можете да планирате Ваше путовање и бирате руте на некој од многобројних река Француске. Реке попут Саоне, Сеје, Јоне, Роне, Гароне, као и канала Миди који спаја Средоземно море са Атланским океаном, својим природним лепотама, историјом, флором и фауном, оставиће неизбрисив утисак и лепе успомене са Вашег путовања.

Опције за Ваше путовање су многобројне, почев од бирања брода којим ћете крстарити, до опције да ли желите да га возите сами или да изнајмите скипера. Такође, Ваше кулинарске способности можете да покажете током путовања пријатељима и породици, али и да изнајмите професионалног кувара и батлера, који ће Вам бити увек на располагању.

Туристичке дестинације и  атракције, заштићена подручја и недирнута природа, могу бити део Вашег породичног, пријатељског али и пословног уживања током ове незаборавне авантуре. Бирање руте и итинерера којим ћете крстарити зависи искључиво од Ваше жеље. Ако немате идеју, помоћићемо Вам у избору  итинерера са туристичким атракцијама које Вас интересују.

Крстарења у понуди

-Почетник сте И желите да путујете мирно И уживате у природи? Комбинација пловидбе са повременим пристајањем у лукама на Вашој рути је идеална за Вас. Регије попут Јужне Бургундије, Камарга или Мајена су идеалне за Вас.

-Обожавате природу, без додира са цивилизацијом? Укрцајте се и испловите из Канал Ниверне или Шарента.

-Сладокусац сте и привлачи Вас да пробате најлепша традиционална јела и чувена француска вина? Или можда коњак? Идеална рута за Вас је Лот или Алзас, као и регија Шарант.

Поред ових дестинација, можемо Вам предложити и остале, приликом упита.

Путовања могу да трају од 2-5 дана, 7 дана или више. Седмодневно крстарење је најпопуларније,јер је временски идеално за обилазак свих атракција које ће Вам се наћи успут током крстарења.

Постоје многе услужне ставке које можете да изнајмите пре путовања. Додатни прибор за кување, професионалне штапове за пецање, бицикле, као и наведена посада у виду скипера, морнара и батлера. Кратка обука везана за управљање бродом и везивањем у луци је обавезна.

Слике бродова које можете изнајмити можете погледати овде:


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap