Будва

Црна Гора летовање

Једно од најстаријих насеља на Јадрану. Име Будва помиње се још у IV веку пре нове ере. Будва са својом околином (Св. Стефан, Милочер, Петровац) представља најпознатију туристичку регију Црногорског приморја, познату по својим прекрасним пешчаним плажама (има их 17), дугим преко 10 км.

Хотел „Могрен“

Налази се у најстрожем центру Будве, на 50 м од мора. Услуга: полупансион. Поседује 49 соба / апартмана са 100 лежаја. Свака соба / апп има климу, САТ ТВ, телефон, мини бар, купатило, фен, сеф. Садржај: рецепција, ресторан, аперитив бар, башта, интернет бар, плажа, креветац за бебе. Прилагођен је особама са инвалидитетом.

Хотел „Словенска Плажа“

Налази се на самој обали мора, на 10 минута шетње од Старог града. Насеље је замишљено као јединствена целина и састоји се из три дела: објекти за пријем гостију, објекти за смештај гостију и објекти за исхрану, спорт и рекреацију.
Услуга: ПП – полупансион (доручак / вечера – шведски сто),
All inclusive (доручак, ручак, вечера-шведски сто), напитак уз оброк, алл инцл.бар 10-24х (свако вече жива музика), сладолед или национална посластица (палачинке / приганице) у 11х, колач / воће / национална посластица у 16х, национална пића, фолклорне вечери једном недељно, њеллнесс и спа, спортске активности (јога, пилатес, аквабик, зумба, салса, школа пливања, теретана на отвореном, тениски / голф терени, дечији базен са тобоганима), гумени град, играоница и дечије представе увече.
Собе/апартмани распоређени су у две категорије са 3* и 4*. Свака соба/апп 3* је стандардно опремљена, има купатило са тушем, САТ ТВ, фрижидер, климу, сеф и ЊиФи уз доплату. Већина соба/апп има и балкон (уз доплату), а студиа/апп и кухињу (на захтев). Свака соба/апп 4* је луксузно опремљена, има купатило са тушем, САТ ТВ, фрижидер, климу, сеф и бесплатан ВиФи. Већина соба/апп има и балкон (уз доплату), а студиа и апп немају кухиње.
Садржај: рецепција, ресторан, кафе барови, аперитив барови, самопослуга, wellness и спа, тениски и голф терени, анимација, играоница и базен за децу, рондо базен са морском водом и биоскопом од 15/06-15/09, бежични интернет гратис на јавним местима (рецепција, лобy, ресторан Пјаца), паркинг који се плаћа.


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap