Бугарска летовање

Елени ресорт

Летовалиште ЕЛЕНИ РЕСОРТ (Елените) – се налази усред сликовитог залива бугарског јужног Црноморја. На 7 км североисточно се налази Сунчев Брег, на 45 км. североисточно се налази Бургас. Комплекс Елените укључује двоспратне и троспратне виле и хотеле Ројал Беј, Ројал парк, Атријум бич , Андалузија бич и Ројал Кесл. Плажа је дуга око 800 м. и нуди лежаљке и сунцобране. Море је чисто и постепено постаје дубље. Летовалиште је идеално за усамљени одмор усред природе.

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА:

Полазак аутобуса у поподневним сатима.

Долазак у хотел. Смештај у хотелу у одређени тип соба према уплаћеној резервацији. Прва услуга вечера или ноћење, у зависности од уплаћене услуге. Боравак на бази уплаћених услуга. Слободно време. Напуштање хотелских соба до 11:00 х. Полазак за Србију.

Долазак у Србију у јутарњим сатима.

ПОЛАЗАК ЈЕДАН ДАН РАНИЈЕ У ОДНОСУ НА ТЕРМИН ИЗ ТАБЕЛЕ сопственим превозом или аутобусом према сатници и месту поласка наведеном у информацији о превозу.

 

• 12 дана / 9 ноћи у изабраном хотелу / из табеле • аутобуски превоз

• услуге представника и организацију путовања • боравишно – комуналну таксу

 

• здравствено осигурање путника

• индивидуалне трошкове

боравак на бази 9 ноћења са услугом назначеном у табели (или уплаћеној услузи) од времена уласка у хотелске собе или апартмане до времена њиховог напуштања, а у зависности од хотелских правила (у највећем броју хотела или апартмана улазак у собе је после14:00 х, а исте се последњег дана боравка напуштају најкасније до 11:00х).


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap