Бугарска летовање

Насебар

Несебар је једно од најатрактивнијих летовалишта у Бугарској. Налази се 35 км од Бургаса и 2 км од Сунчевог Брега. Сам град се састоји од старог и новог дела. Величанствен стари град представља музеј у којем се налазе остаци 40 цркава из различитих периода историје. Нови део града простире се на две песковите плаже од којих га једна (дужине 8 км) спаја са хотелским комплексом Сунчев брег. Несебар је идеално место за све оне који желе да проведу одмор у традиционалном Бугарском граду.

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА:

Полазак аутобуса у поподневним сатима.

Долазак у хотел. Смештај у хотелу у одређени тип соба према уплаћеној резервацији. Прва услуга вечера или ноћење, у зависности од уплаћене услуге. Боравак на бази уплаћених услуга. Слободно време. Напуштање хотелских соба до 11:00 х. Полазак за Србију.

Долазак у Србију у јутарњим сатима.

ПОЛАЗАК ЈЕДАН ДАН РАНИЈЕ У ОДНОСУ НА ТЕРМИН ИЗ ТАБЕЛЕ сопственим превозом или аутобусом према сатници и месту поласка наведеном у информацији о превозу.

 

• 12 дана / 9 ноћи у изабраном хотелу / из табеле • аутобуски превоз

• услуге представника и организацију путовања • боравишно – комуналну таксу

 

• здравствено осигурање путника

• индивидуалне трошкове

боравак на бази 9 ноћења са услугом назначеном у табели (или уплаћеној услузи) од времена уласка у хотелске собе или апартмане до времена њиховог напуштања, а у зависности од хотелских правила (у највећем броју хотела или апартмана улазак у собе је после14:00 х, а исте се последњег дана боравка напуштају најкасније до 11:00х).


  ДаНе

  Хотел Делфин

  Налази се на око 1, 5 км удаљености од Новог Несебра (на путу према Равди), а од мора је удаљен само 50 м. Хотелски садржај: ресторан, два бара, отворени базен, мењачница, сеф на рецепцији. Свака соба има купатило (туш/ВЦ), телевизор, мини-бар и клима уређај.

  Хотел Златна рибка

  Хотел је саграден 2004. године, налази се у јужном делу Несебра, 30 м од плаже недалеко од центра града. Свака соба има мини бар, САТ ТВ, климу, купатило и терасу. Од садржаја хотел нуди: ресторан, рибљи ресторан, кафе…

  Хотел Афродита

  Хотел Мелса Кооп (Melssa Coop)

  Смештен на 100 метара од плаже, хотел Мелса Цооп нуди спа центар са затвореним базеном. Хотел такође има и отворени базен. Климатизоване собе имају интернет, мини-бар и флат-сцреен ТВ са кабловским каналима. Собе су светле и простране, а садрже и део за седење са кауцем и велико купатило. Фен за косу и тоалетни прибор се налазе у свим купатилима. Њеллнесс објекти укљуцују фитнес салу, парно купатило, дакузи и сауну. Бесплатан ВИФИ интернет у лоби бару.

  Хотел Виго Беач (Vigo Beach)

  Новоизградени апарт-хотел „Виго Беацх“ се налази на 100 метара од плаже на југу града Нессебар. Хотел поседује 59 студио апартмана, 42 апартмана са 1 спавацом собом, 21 апартмана са 2 спаваце собе и 2 луксузна пентхоуса. Затворени базен, сауна, поол-бар, рецепција, уцинице Ваш боравак у „Виго Беацх“ пријатнијим.

  Хотел Виго Панорама

  Mirage of Nesebar

  Хотел се налази на 5 мин хода од старог Несебра, готово на самој обали мора. Овај новоизграђени хотел располаже са 112 кревета. Низом степеника, гости излазе директно на плажу. На располагању гостима су: рецепција, бар, отворени базен са одељком за децу, дечје игралиште, паркинг, фитнесс сала, сауна, турско купати

  Marieta Palace

  Festa Panorama

  Иди на врх
  Share via
  Copy link
  Powered by Social Snap