Бугарска летовање

Сунчев Брег

СУНЧЕВ БРЕГ – је најпознатије бугарско летовалиште које се налази на југоистоку Бугарске, смештено у преко 8 км дугом пешчаном заливу у чијем се залеђу налази велики број хотела, ресторана, клубова… Северни део летовалишта благо се уздиже уз последње обронке Старе Планине, где се граничи са градићем Свети Влас. На јужни део наставља се нови Несебар у чијем је продужетку полуострво на коме се налази стари град Несебар, који је захваљујући великом броју културно-историјских споменика, стављен под заштиту УНЕСКО-а.

ПРОГРАМ ПУТОВАЊА:

Полазак аутобуса у поподневним сатима.

Долазак у хотел. Смештај у хотелу у одређени тип соба према уплаћеној резервацији. Прва услуга вечера или ноћење, у зависности од уплаћене услуге. Боравак на бази уплаћених услуга. Слободно време. Напуштање хотелских соба до 11:00 х. Полазак за Србију.

Долазак у Србију у јутарњим сатима.

ПОЛАЗАК ЈЕДАН ДАН РАНИЈЕ У ОДНОСУ НА ТЕРМИН ИЗ ТАБЕЛЕ сопственим превозом или аутобусом према сатници и месту поласка наведеном у информацији о превозу.

 

• 12 дана / 9 ноћи у изабраном хотелу / из табеле • аутобуски превоз

• услуге представника и организацију путовања • боравишно – комуналну таксу

 

• здравствено осигурање путника

• индивидуалне трошкове

боравак на бази 9 ноћења са услугом назначеном у табели (или уплаћеној услузи) од времена уласка у хотелске собе или апартмане до времена њиховог напуштања, а у зависности од хотелских правила (у највећем броју хотела или апартмана улазак у собе је после14:00 х, а исте се последњег дана боравка напуштају најкасније до 11:00х).


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap