Халкидики Атос

Летовање Грчка

Летовање Халкидики Атос 2019

Посетите источни део Халкидикија – Атос и проведите лето на најлепшим грчким плажама. Све информације о превозу, приватном смештају и излетима на једном месту!

Рајска обала с плажама у дужини од 500 километара дарује гостима не само гостопримство већ и сва друга задовољства доброг одмора. Својим гостима нудимо смештај у пажљиво одабраним хотелима и апартманским насељима уз идеалне услове плаћања.

Полуострво на северу Грчке са најлепшим плажама у тој области, које се протежу уз обалу у дужини од 500 километара. Дубоко у Егејско море задиру „три прста“ овог полуострва (Касандра, Ситонија и Атос или Света гора) на којима је агенција за своје госте резервисала смештај у јединственим комплексима хотела и апартмана за све видове одмора. Изузетно опремљене марине, голф терени, идеални услови за једрење, уз казина и раскошне ноћне програме, додатак су на уживање гостију Халкидикија који чува свој непоновљиви колорит већ много векова. До Халкидикија се стиже у варијанти организованог или сопственог превоза уз напомену да је ово најближе море туристима из Србије. Касандра је рај на земљи. Насеља на овом прсту су сачувала еколошку нит па се ова зона, с правом, сматра једном од најбољих за одмор у Грчкој. Ситонија називају још и „парком Халкидикија“. Идеално је место за оне који на одмору прижељкују врхунски смештај у окружењу недирнуте природе. Пешчане плаже, мали заливи и свежина борових шума је оно што овде посебно привлачи туристе.

Аранжмани у понуди
Иди на врх
Share via
Copy link
Powered by Social Snap