Халкидики - Касандра

Летовање Грчка

Халкидики - Касандра

На полуострву Касандра, једном од кракова Халкидикија, наћи ћете много живописних призора и велику понуду апартмана и хотела по веома популарним ценама. Ми ћемо Вам помоћи да резервишете јефтино летовање на Халкидикију по фирст минуте и ласт минуте ценама. Зелени рај Халкидикија – Касандра се налази у близини многих археолошких локалитета, одатле можете да одете на излет до Свете Горе, видите пећину Петралона, најстарији мозаик у Грчкој на ископинама античком града Стагира, града у коме је рођен чувени филозоф Аристотел.

Наши смештајни капацитети лоцирани су на Касандри, најсевернијем крају Халкдикија, који је уједно и најпопуларнији. Блага медитеранска клима, живописни заливи, дуге плаже, бројне таверне, кафићи и дискотеке чине га идеалним местом за одмор.

Плаже Касандре су познате како међу нашим туристима, тако и у свету. Већина њих је поносни носилац Плаве заставице. Главни град полуострва је Касандрија, једно од најстаријих места на Халкидикију које датира још из 16. века. Када је реч о туристичким местима, она се на Касандри нижу један за другим почевши од Неа Фокее, Афитоса, Калитее, Криопигија, преко Полихрона, Ханиотија и Пефкохорија до Неа Скиони, Посидија и Фурке. Све је одлично повезано саобраћајницама, тако да вам препоручујемо да се упустите у авантуру, спојите упознавање историје овог подручја путем музеја, археолошких налазишта, већ поменуте пећине са купањем на најлепшим плажама кристално блиставог Егеја…

Иди на врх
Share via
Copy link
Powered by Social Snap