Херцег Нови

Црна Гора летовање

Град сунца и зеленила, налази се на улазу у Бококоторски залив. Има преко 200 сунчаних дана годишње. Овде расту врло ретки примерци цвећа и украсног биља. Најлепши је парк Савинска дубрава.

Hunguest Hotel Sun Resort

Простире се на 400 м и налази се поред шеталишта на обали мора. Међу густом медитеранском вегетацијом палми и олеандера смештено је укупно пет хотелских зграда и четири апартманске куће. Услуга: ПП – полупансион (доручак / вечера – шведски сто). Свака соба има купатило, фен, баде мантиле, телефон, интернет, САТ ТВ, климу, мини бар, сеф, а већина соба је са балконом и погледом на залив. Поседује рецепцију, два ресторана, аперитив бар, спортске терене, базене и њеллнесс центар више јацуззи-ја, инфра сауну, собе за масажу, маникир, педикир, фризерски салон, сопствену плажу и гаражу.

Пансион Савина

Налази се на самој обали мора. Услуга: ПП – полупансион (доручак- шведски сто; вечера – мени). Поседује двокреветне, трокреветне, четворокреветне собе и четворокреветне апартмане. Свака соба/апп има купатило,ТВ, климу, фрижидер и балкон, а већина је са погледом на море. Поседује рецепцију, ресторан, летњу башту и аперитив бар на плажи, сопствену плажу са које се пружа незабораван поглед на залив и њирелесс. Плажа је делом песковита, а делом стеновита и бетонска. У цену је урачунато коришћење лежаљки и сунцобрана на плажи.

Хотел Капри -Игало

Игало је место лековите климе, прелепих плажа, бујног медитеранског зеленила које пружа угодан одмор током целе године. У непосредној близини здравственог и спортског центра, 400м од мора, налази се новоизграђени хотел Капри- капацитета 60 лежаја у двокреветним, трокреветним и четворокреветним собама и петокреветним апартманима. Свака соба/апартман има климу, Тв, купатило и терасу, Фрижидер и Њи-Фи. У хотелу се налази и ресторан.


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap