Петровац

Црна Гора летовање

Знаменито место које датира још из римског доба. Једно време је носио назив Цастел Ластва по тврђави Цастио. Град се шири око песковитог залива, а са свих страна је окружен густим маслињацима и боровом шумом. Изнад залива налази се стара тврђава која је претворена у модеран ноћни бар Цастелло. Топло и кристално бистро море, са предивном песковитом плажом, идеално је место за одмор.

Хотел Castellastva

4/5

Хотел се налази у раскошном зеленилу у бујном медитеранском растињу. Удаљен је 100 м од мора.
Услуга: ПП – полупансион (доручак / вечера – шведски сто). Двокреветне собе – свака соба има купатило, телефон, ТВ, климу, балкон а већина је са погледом на море. Четворокреветне собе – спојене две двокреветне.
Садржај: Хотел поседује рецепцију, ресторан, аперитив бар, ТВ салон, играоницу, реквизите за децу, базен, мини њелнесс и сопствени паркинг (који се плаћа).

Пансион Big-Enex

Локација: Налази се у самом центру, поред хотела Castellastva​, удаљен око 100 м од плаже. УСЛУГА: ПП – полупансион (доручак/вечера – континентални). Вила има 70 лежаја у двокреветним, трокреветним, четворокреветним собама и студиима. Свака соба има купатило, кабловска ТВ, фрижидер, климу, балкон, а студиа имају и шпорет и судоперу. Хотел поседује рецепцију, ресторан и летњу башту.


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap