Љорет Де Мaр

Шпанија летовање

Летовање Шпанија - Љорет Де Мар

Љорет де Мар представља једно од највећих и најлепших шпанских летовалишта на Средоземном мору. Поседује неколико дугачких пешчаних плажа и велики број хотела и вила, мноштво ресторана, барова, шопинг центара, забавних паркова. Узивајте И ви у овој изузетној атмосфери забаве и купања, песковитим плажама од којих је највећа градска плажа Санта Мариа, такође И врелим ноћним забавама уз сангрију, фламенко (фламенко клуб Ла Сиеста), (позната је дискотека Холлyњоод). Све у свему рај за младе и за оне који се тако осећају и жељни су ноћног провода. Буран и модеран ноћни живот се од главне улице са највећим бројем барова и дискотека стишава полако ка периферији места. Тако се изнад плазе Феналс налази велики број лепих и луксузних вила као и пристојних хотела за породичан одмор. Идеално за родитеље са тинејџерима где ће свако пронаћи провод за себе.

Калеља је прелепи средњовековни градић који се пре свега развијао занатством, трговином и рибарством. Многе епохе И културе су заокружиле шармантни колорит старог дела града који је са својим корзоом И трговима и данас омиљено место изласка туриста. Калеља је успела да сачува добрим делом своју оригиналну градску структуру и четвртаст обилк квартова са равним, широким и чистим улицама, уређеним грађевинама. Данас је Калеља интересантна за породична летовања, јер иако има неколико познатих дискотека, ипак је мирна за одмор са својим шеталиштима, трговачким зонама, кафеима И ресторанима. Доминира прелепа плажа златног песка поред које саобраћа модеран воз до Барселоне до које се стиже за пола сата.

KЛЕОПАТРА СПА

4/5

Локација: Хотел се налази у месту Љорет Де Мара.Удаљен је око 350м од плаже.

Садржај хотела: Рецепција,ресторан,бар,базен, ТВ салу, спа, интернет

Смештај: Свака соба има ТВЦ, сат ТВ,телефон,сеф,клима уређај, фен,купатило.

Исхрана: Полупансион (доручак и вечера) – шведски сто.


  ДаНе

  Хотел Флорида Парк

  4/5

  Локација: Налази се у центру Љорет де Мара, на око 300 метара хода до плаже.

  Хотелска понуда: Поседује ресторан, бар, играоницу, отворен базен, ТВ салу и сеф.

  Собе: Свака соба поседује купатило (туш/ВЦ), ТВ, телефон и балкон.

  Услуга: Полупансион (доручак и вечера – шведски сто). Постоји могућност доплате за пун пансион.

  Погодности: Налази се у центру места, близу плаже.


   ДаНе

   Хотел Savoy Beach Club

   3/5

   Локација: хотел се налази у резиденцијалном, најмирнијем делу Љорет де Мара, на само 100м од плаже Феналс означене плавом заставицом и на 1км од центра града. До центра Љорета са продавницама, ресторанима и клубовима, стиже се за непуних двадесет минута лаганом шетњом или аутобусом који саобраћа на сваких петнаест минута чија се станица налази преко пута хотела.

   Хотелска понуда: хотел поседује 20м дугачки базен са делом за децу, сунцобранима, лежаљкама и поол баром, лоби бар са ТВ салоном, ресторан, ресторан са италијанском кухињом, њи-фи интернет у заједничком простор.

   Собе: располаже са 164 соба распоређених на 7 спратова. Све собе поседују: клима уређај, ТВ са сателитским програмом, телефон, сеф, фен, купатило, балкон.

   Услуге: ал инклусиве – све укључено (доручак-ручак-вечера) – буфет сервис (сампослуживање), топла и хладна ужина, чај, кафа, колачи, сладоледи, домаћа алкохолна и безалкохолна пића.


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap