Мајорка

Шпанија летовање​

Летовање Шпанија - Мајорка

Мајорка се налази у Средоземном мору као део архипелага Балеарска острва коме између осталих припада и познато острво Ибиза. Име Мајорка потиче од латинске речи инсула маиор што значи „велико острво”. Зато и није превелика случајност чињеница да је највеће острво у Шпанији. Од друге половине 20.века сматра се синонимом масовног тиризма.

Спој пространих борових шума, камених плажа на западу, прелепих увала на истоку и дугих пешчаних плажа на северу и југу, чини Мајорку острвом разноврсних узаврелих дешавања.Посебан изазов за сурфере су плаже на северу где ветар непрестано дува, док плаже на југу представљају прави избор за оне које би желели да уживајући на бисерном песку доживе један од најлепших залазака сунца, можда баш на Ес Тренч плажи.

Палма де Мајорка је главни а уједно и највећи град истоименог острва. Већина становништва острва живи управо у овом монденском месту. Налази се на јужној обали и највећа је лука на острву. Уске улице старог града, импозантна готска катедрала Ла Сеу и прелепи дворац Бељвер одишу посебним шармом старих времена.Велики је избор луксузних хотела и вила тако да вам је угодан смештај загарантован као и превоз – међународни аеродром Сон Сант Џоан је удаљен 8 км од града.Цала д’Ор је летовалиште удаљено од Палме око 70 км. Састоји се од неколико мањих увала ( Цала Ллонга, Цала Егос, Цала Гран, Цала Есмералда, Цала Феррера, Цала Серена) које имају плажице са белим песком, окружене стенама и поглед ка кристално чистом мору.Велика марина, мноштво ресторана, барова и кафића а такође и велики број продавница је за хедонисте савршен избор за изузетно пријатно летовање јер могу да уживају у дугим шетњама али и изласцима који се завршавају око поноћи.Управо зато се препоручује породицама са децом и туристима који желе миран одмор.

Хотел Манаус

4/5

Локација: Удаљеност од пешчане плаже: око 500 метара. Хотел се налази у мирној улици у месту Аренал, на брду. Од града Палме је удаљен око 15 км.
Смештај:Хотел има 101 собу. Све собе имају: купатило, клима уређај, неке имају вентилатор на плафону, сателитску ТВ, сеф (уз доплату), телефон, мали фрижидер (уз доплату), фен за косу, балкон. Највише особа у соби: 3 особе или 2 одрасле и 1 дете (до 13 година). Постоји могућност упита за породичне собе које могу да приме 3 одрасле и 1 дете или 2 одрасле особе и 2 деце.
Додатни садржај: Ресторан, бар, бар поред базена, базен, базен за децу, интернет кутак, билијар, мини клуб за децу, њифи (уз доплату). Наша напомена: Леп хотел са одличним односом квалитета и цене.


  ДаНе

  Хотел Фергус Тобаго

  4/5

  Локација:Удаљеност од пешчане плаже: око 50 метара. Хотел се налази надомак плаже, између Магалуфа и Палма Нове, у зони Торенове. Од града Палме је удаљен око 14 км.
  Смештај: Хотел има 274 собе. Све собе имају: купатило, климатизацију, телефон, сателитску ТВ, фен за косу и сеф (уз доплату), балкон. Највише особа у соби: 3 особе или 2 одрасле и 1 дете (до 12 година).
  Додатни садржај:Ресторан, бар, снек бар, бар поред базена, базен са делом за децу, ТВ салу, билијар, паркинг, интернет кутак, анимацију, фитнес, вифи (уз доплату). Наша напомена: Добар хотел на одличној локацији, препорука како за парове, тако и за породице са једним дететом.


   ДаНе

   Палма Мазас

   Локација: Удаљеност од мора и плаже: око 600 метара. Хотел се налази у мирнијем делу веома живог и бучног летовалишта Аренал, на брду. Од града Палме удаљен је око 15 км.
   Смештај :Хотел има 109 соба. Све собе имају: купатило, сателитску ТВ, телефон, фен за косу на упит, балкон. Највише особа у соби: 3 одрасле или 2 одрасле и 2 детета (до 12 година).
   Додатни садржај: Ресторан, бар, мали базен, сеф на рецепцији.
   Наша напомена: Веома скроман хотел, препоручује се младима.


    ДаНе

    Апартмани Портофино/Сорренто

    Локација: Апартмани се налазе наоко 100 метара од пешчане плаже, у мирном делу места Санта Понса, 20 км од града Палма. Објекат се састоји од два блока повезаних лифтом, помоћу кога се стиже и до базена и баште.
    Смештај: Има 119 апартмана распоређених у две зграде. Сви апартмани имају: опремљену кухињу, трпезарију са софом на развлачење, мали ТВ, купатило, балкон.
    Четворокреветни апартмани: једна спаваћа соба.
    Шестокреветни апартмани: две спаваће собе.
    Додатни садржаји: у приземљу зграде налазе се супермаркет и рецепција, бар, два базена са терасом за сунчање, интернет (уз доплату), видео игрице (уз доплату). Наша напомена: добра локација.


     ДаНе

     Хотел ХСМ Реина Исабел

     Локација:Удаљеност од пешчане плаже: око 500 метара. Хотел се налази у Ареналу у близини бројних продавница и ресторана. Од града Палме удаљен је око 15 км.
     Смештај: Све собе имају: купатило, сателитску ТВ, телефон, балкон. Највише особа у соби: 3 особе.
     Додатни садржај:Ресторан, бар, базен, интернет кутак (уз доплату), сеф (уз доплату).
     Наша напомена: Скроман хотел са старијим намештајем.


      ДаНе

      Хотел Самос

      Локација:Удаљеност од пешчане плаже: око 250 метара. Хотел се налази у центру узавреле атмосфере Магалуфа, поред једне од највећих дискотека на острву. Од града Палме је удаљен око 15 км.
      Смештај:Хотел има 417 соба. Све собе имају: купатило, клима уређај, сателитску ТВ, телефон, сеф (уз доплату), мали фрижидер и фен за косу су на упит уз доплату, балкон. Највише особа у соби: 3 особе или 2 одрасле и 1 дете (до 12 година).
      Додатни садржај:Ресторан, бар, снек бар поред базен, базен, базен за децу, анимацију, мини-клуб, дечије игралиште, интернет кутак, бесплатан њифи у јавним просторијама, лобију хотела.
      Наша напомена: Простојан хотел.


       ДаНе

       Хотел Хелиос

       Локација: Удаљеност од плаже: око 100 метара. Хотел се налази у Кан Пастиљи у другом реду од плаже, надомак ресторана и барова. Од града Палме удаљен је око 10 км, а од аеродрома око 2 км.
       Смештај: Хотел има 305 соба. Све собе имају: купатило, климатизацију, сателитску ТВ, сеф (уз доплату), телефон, фен за косу, балкон. Највише особа у соби: 3 особе или 2 одрасле и 1 дете (до 12 година).
       Додатни садржај: Ресторан, бар, базен са одвојеним делом за децу, велика башта, игралиште за децу, мини-голф, ТВ сала, видео игре, анимација, интернет кутак, њифи у јавним просторијама (уз доплату).
       Наша напомена: Добар породичан хотел надомак плаже.


        ДаНе

        Иди на врх
        Share via
        Copy link
        Powered by Social Snap