Тиват

Црна Гора летовање

Туристички град, налази се у централном делу Бококоторског залива. Има више од 200 сунчаних дана годишње. Блага медитеранска клима, бујна вегетација и кристално бистро море идеални су за пријатан одмор. Свој одмор овде је проводила и Илирска краљица Теута, за чије се име везује и назив овог града. До данас су сачувани остаци из праисторије, илирског, римског и византијског доба.

Хотел Пине

4/5

Локација: смештен у самом центру, недалеко од плаже; комплетно је реновиран 2014. године. Услуга: НД -ноћење са доручком.

Смештај: собе и апартмани: сви поседују САТ ТВ, климу, сеф, мини бар, балкон, купатило (фен, баде мантил, папуче), поглед на море, Ви – Фи, а апартмани имају и додатни лежај и дечији кревет.

Садржај: Рецепција, ресторан, бар, снек бар, лифт, wellness – сауна, фитнес центар; дозвољени кућни љубимци; паркинг је јавни.

Хотел Камелија

Налази се на самој обали мора у Доњој Ластви, 1,5 км од града Тивта. Услуга: ПП – полупансион (доручак / вечера – шведски сто).

Смештај: 250 лежаја у двокреветним собама са могућношћу помоћног лежаја. Свака соба има купатило и балкон, већина са погледом на море, а одређен број соба има и климу. Хотел поседује рецепцију, ресторан са терасом, аперитив бар, летњу башту, кафе бар, отворен базен са морском водом, спортске терене, сопствену плажу и паркинг.


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap