Улцињ

Црна Гора летовање

Најјужнији град на црногорском делу Јадранске обале. Веома леп туристички центар лоциран је на прекрасним брдима, обраслим медитеранским растињем. Обала Улциња дуга је више од 30 км, а пешчане плаже дуге су скоро 23 км, што је јединствен случај у Европи. Овај град са благом медитеранском климом и великим бројем сунчаних дана у години, гарантује врло дугу купалишну сезону. На пешчаним плажама Улциња изграђен је велики број хотела.

Хотел „Olympic“

Налази се на Великој плажи, на 50 м од обале мора. Услуга: ПП – Полупансион (доручак/вечера – шведски сто). Смештај: 252 лежаја. Свака соба има купатило, САТ ТВ, мини бар, климу и балкон. Хотел поседује рецепцију, ресторан, аперитив бар, затворени базен, сауну, теретану, спортске терене за фудбал, мали фудбал, кошарку, рукомет и одбојку, сопствену плажу и паркинг.

Нудистичко насеље Ада Бојана

Локација: Налази се на 15 км од Улциња, на острву “Ада” на ушћу реке Бојане у Јадранско море. На самој обали, око 40м. Услуга: ПП-Полупансион (доручак/вечера – шведски сто). Смештај: 590 лежаја у вилама и бунгаловима. Тип “Л”, свака соба има купатило,ТВ, мини бар, климу и балкон. Тип “А” , свака соба има купатило, ТВ, мини бар, климу и балкон. Тип “Б” (дрвене кућице), свака соба има купатило, ТВ, мини бар и климу. Хотел поседује рецепцију, простран ресторан са великом терасом, аперитив бар, два ресторана а-ла-царте и паркинг. Многобројне су могућности бављења спортовима на води.


    ДаНе

    Иди на врх
    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap