О нама

4СЕ Турист

Ми постојимо због Вас и само са Вама можемо да трајемо дуже!

Туристичка агенција 4СЕ Турист основана је у Београду 14.фебруара 2011.године, а од 2018.године послује у саставу 4СЕ д.о.о. као огранак 4SE Master holidays. Током досадашњег пословања, успели смо да оправдамо поверење наших корисника и настављамо са атрактивним аранжманима за зимовање и летовање, као и групним путовањима за европске дестинације. Од свог оснивања на туристичком тржишту се представљамо као организатор путовања, са лиценцом, за клијентелу различитих карактеристика – породице, старија популација, млади, скијаши, љубитељи мора… Оно по чему смо посебно познати су аранжмани за скијање у Француској о чему сведочи и указано поверење старих путника који нас и даље прате, али и све више оних који им се придружују.

Основу наше летње понуде представља Грчка, нарочито полуострво Халкидики, али и острва од којих посебно препоручујемо Евиу и Скиатос. У понуди смештаја су апартмани и хотели различитих категорија и цена, па стога свако може наћи понуду прилагодену својим жељама и могућностима. Да би наши путници имали где да се одморе у периоду између летње и зимске сезоне организујемо и групна путовања широм Европе – Париз, Букурешт, Праг, Љубљана, Барселона и многе друге дестинације.

А за оне који би желели нешто ван наше постојеће понуде радо ћемо направити индивидуалне програме по жељи.

Као и до сада, биће нам корисне све Ваше идеје, сугестије, жеље и критике.

Ваш 4СЕ Турист

Адреса седишта: Краља Милана 56, Београд

ПИБ: 101368629

Матични број: 17308653

Лиценца ОТП 414/2020

Агенција поседује гаранцију путовања која износи 200.000 еур и банкарски депозит на 2.500 еур. Уговор о гаранцији путовања је број 470000040682 од 01.01.2020. године закључен са уговарачем путовања  Триглав Осигурања АДО, улица Милутина Миланковића 7а, Београд.

Иди на врх
Share via
Copy link
Powered by Social Snap