Бугарска летовање

Насебар

Хотел Делфин

Налази се на око 1, 5 км удаљености од Новог Несебра (на путу према Равди), а од мора је удаљен само 50 м. Хотелски садржај: ресторан, два бара, отворени базен, мењачница, сеф на рецепцији. Свака соба има купатило (туш/ВЦ), телевизор, мини-бар и клима уређај.

Хотел Златна рибка

Хотел је саграден 2004. године, налази се у јужном делу Несебра, 30 м од плаже недалеко од центра града. Свака соба има мини бар, САТ ТВ, климу, купатило и терасу. Од садржаја хотел нуди: ресторан, рибљи ресторан, кафе…

Хотел Афродита

Хотел Мелса Кооп (Melssa Coop)

Смештен на 100 метара од плаже, хотел Мелса Цооп нуди спа центар са затвореним базеном. Хотел такође има и отворени базен. Климатизоване собе имају интернет, мини-бар и флат-сцреен ТВ са кабловским каналима. Собе су светле и простране, а садрже и део за седење са кауцем и велико купатило. Фен за косу и тоалетни прибор се налазе у свим купатилима. Њеллнесс објекти укљуцују фитнес салу, парно купатило, дакузи и сауну. Бесплатан ВИФИ интернет у лоби бару.

Хотел Виго Беач (Vigo Beach)

Новоизградени апарт-хотел “Виго Беацх” се налази на 100 метара од плаже на југу града Нессебар. Хотел поседује 59 студио апартмана, 42 апартмана са 1 спавацом собом, 21 апартмана са 2 спаваце собе и 2 луксузна пентхоуса. Затворени базен, сауна, поол-бар, рецепција, уцинице Ваш боравак у “Виго Беацх” пријатнијим.

Mirage of Nesebar

Хотел се налази на 5 мин хода од старог Несебра, готово на самој обали мора. Овај новоизграђени хотел располаже са 112 кревета. Низом степеника, гости излазе директно на плажу. На располагању гостима су: рецепција, бар, отворени базен са одељком за децу, дечје игралиште, паркинг, фитнесс сала, сауна, турско купати

Хотел Виго Панорама

Marieta Palace

Festa Panorama

Иди на врх
Share via
Copy link
Powered by Social Snap