Италија летовање

Римини

Италија - Римини

Већ 160 година ова ривијера на обали Јадранског мора, једно је од омиљених европских летовалишта. 2400 хотела, преко 500 ресторана, клубова, барова… Тајна успеха је скривена у шарму италијанских домаћина, предивној пешчаној плажи која се пружа километрима, заталасаним брдима у залеђу и све то савршено организовано и усклађено. Марина Центро, Белларива, Мирамаре, Риваззура, Маребелло, Сан Гиулиано Маре, Ривабелла, Висерба, Висербелла, Торре Педрера – све су то места која спојена у целину чине Римини. Спаја их пешчана плажа која се пружа дужином од 40км, пружајући могућност за квалитетан одмор и забаву одраслих и деце. Бројне продавнице, ресторани, барови са неодољивом понудом забавних, културних и спортских садржаја, а пре свега ноћни живот, заштитни су знак ове дестинације.

Хотел Толедо

2/5


  ДаНе

  Хотел Калипсо

  3.5/5

  Налази се на 100 м од плаже. Скроман хотел који се налази недалеко од центра. На располагању гостима су: рецепција, бар, ТВ сала, лифт, паркинг, мало двориште. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају ТВ, телефон, сеф, балкон и вентилатор. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору. Сви оброци се служе у хотелу “Бети” који се налази одмах поред.


   ДаНе

   Хотел Баиа Империале

   4/5

   Налази се на самој плажи. На располагању гостима су: хол, рецепција, лифт, тв соба, бар, ресторан, тв соба, тераса, базен, вртлог базен (укључен у цену), сауна (додатно се плаћа). Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају ТВ, телефон, сеф, балкон са погледом на море, мини бар, клима уређај (укључен у цену). Бесплатан интернет у заједничким просторијама и у собама. Мали кућни љубимци су добродошли. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


    ДаНе

    Налази се на 100 м од плаже. Скроман хотел који се налази недалеко од центра. На располагању гостима су: рецепција, бар, ТВ сала, лифт, паркинг, мало двориште. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају ТВ, телефон, сеф, балкон и вентилатор. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору. Сви оброци се служе у хотелу “Бети” који се налази одмах поред.

    Хотел Коста Д`оро (Costa D`oro)

    3/5

    Налази се на 100 м од плаже. На располагању гостима су: хол, рецепција, лифт, тв соба, бар, ресторан, тв соба, тераса, базен (укључен у цену). Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају ТВ, телефон, сеф, већина са балконом и вентилатором. Клима уређај уз доплату од 6 € по дану. Бесплатан интернет у заједничким просторијама и у собама. Мали кућни љубимци су добродошли. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


     ДаНе

     Хотел Вила Нани (Villa Nanny)

     2/5

     Налази се 300 м од плаже. Скроман хотел који се налази у делу Риминија који се назива Ривазура. На располагању гостима су: рецепција, ресторан за доручак, бар, ТВ сала и веранда. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају сеф и балкон. Клима се плаћа 4 € по дану по соби, на лицу места. Могућност доплате вечере у износу од 8 € по особи по дану, у ресторану у близини хотела.Услуга: доручак “шведски сто”.


      ДаНе

      Хотел Brown Atrium

      3/5

      Налази се 300 м од плаже. Удаљен је од центра Риминија око 1500 м. На располагању гостима су: рецепција, бар, ресторан, терасу, отворени базен и паркинг. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају ТВ, телефон, сеф, балкон и клима уређај (без доплате). Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору. За оба хотела, оброци се служе у самом хотелу.


       ДаНе

       Хотел Мирадор

       3/5

       Налази се око 70 м од плаже. На располагању гостима су: рецепција, бар, климатизовани ресторан, ТВ сала и веранда. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ЊЦ-ом и феном за косу. Имају ТВ, телефон, сеф, балкон, фригобар и клима уређај (без доплате). Мали кућни љубимци су добродошли. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


        ДаНе

        Хотел Блумен

        3/5

        Налази се уз плажу. На располагању гостима су: рецепција, бар, ресторан, ТВ сала, лифт, бесплатна Ви-фи конекција. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом. Имају сат-ТВ, телефон, балкон и клима уређај (доплата 6 еур дневно по соби). За собе са погледом према мору доплата је 12 еур дневно по соби. Уз уплаћен полупансион добија се сунцобран, две лежаљке 1 ¼ литра воде по особи уз оброк. Доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


         ДаНе

         Хотел Галилео

         3/5

         Налази се 100 м од плаже. На располагању гостима су: рецепција, бар, ресторан, ТВ сала. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом и феном за косу. Имају сат-ТВ, телефон. Доплата за клима уређај износи 6 € по дану по соби. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


          ДаНе

          Хотел Телстар

          3/5

          Налази се на 50 м од плаже. На располагању гостима су: рецепција, бар, ресторан, ТВ сала, лифт и веранда. Заједничке просторије су климатизоване. Собе су са купатилом са тушем, ВЦ-ом. Имају ТВ, телефон и балкон. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


           ДаНе

           Хотел Марика

           3/5

           Налази се 150 м од плаже. На располагању гостима су: рецепција, бар, ресторан, ТВ сала, лифт и паркинг. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом. Имају ТВ, телефон, балкон и клима уређај (без доплате). Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


            ДаНе

            Хотел Бети

            3/5

            Налази се уз плажу. На располагању гостима су: рецепција, бар, ресторан, ТВ сала, лифт, веранда и Ви-фи у холу рецепције, игралиште за децу и бицикле за госте. Собе су са сопственим купатилом са тушем, ВЦ-ом. Имају ТВ, телефон, сеф, балкон и клима уређај (без доплате). Мали кућни љубимци су добродошли. Услуга: доручак “шведски сто”, вечера услуживање – мени по избору.


             ДаНе

             Иди на врх
             Share via
             Copy link
             Powered by Social Snap